Gumik » Matador Hectorra 5 (CB72) gumiabroncs

Új Nyári Matador Hectorra 5 (CB72) gumiabroncs (205 / 50 / R17)
Márka: Matador
Típus: Hectorra 5 (CB72)
Évszak: Nyári
Méret: 205 / 50 / R17
Állapot: Új
Leírás: A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.
A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.
A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.
A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.
A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.
A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!
Raktáron: 4 db
Ár: 35000 Ft / db

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

Humán ellenőrzés