Gumik » Matador Hectorra MP47 gumiabroncs

Új Nyári Matador Hectorra MP47 gumiabroncs (225 / 45 / R17)
Márka: Matador
Típus: Hectorra MP47
Évszak: Nyári
Méret: 225 / 45 / R17
Állapot: Új
Leírás: Matador gumiabroncsok gyártása 1925-ben kezdődött. A gyár modern kori történetét az 1998-ban bekövetkezett Continetal hatalom átvétel határozza meg. Ekkor kezdődött el a Continental teher abroncsok gyártása a Púchovi üzemben. A vállat vezetés teljes körű átszervezése és modernizálása után a legkorszerűbb gépsorokon kezdődött el a ma is ismert kiváló minőségű és biztonságos Matador abroncsok gyártása. Azóta a gyár és a vállat számos elismerést mondhat magáénak, többek között az irányítási rendszer és a termékek is részesültek nemzetközi elismerésekben. A Matador gyártmányú abroncsokról általánosságban elmondható, hogy kiváló minőségű, de alsó kategóriás árú termékek. Ugyanakkor nagyon megbízhatóak és mentesek a gyártási hibáktól.Asszimetrikus mintázat, erősített oldalfal, megnövelt teljesítmény száraz és nedves viszonyok között. Kiváló vízelvezetés.

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

Humán ellenőrzés